Facebook a descoperit o eroare care poate afecta 6,8 milioane de utilizatori

Facebook Inc. a anunţat, vineri, că a descoperit o eroare care poate afecta până la 6,8 milioane de utilizatori care au folosit login-ul Facebook pentru a acorda permisiunea unor aplicaţii terţe pentru accesarea fotografiilor, informează agenţia Reuters.

3739 afișări
Imaginea articolului Facebook a descoperit o eroare care poate afecta 6,8 milioane de utilizatori

Facebook a descoperit o eroare care poate afecta 6,8 milioane de utilizatori

Compania a precizat, într-un articol pe blog, că problema a fost rezolvată, dar că s-ar putea să fi afectat până la 1.500 de aplicaţii create de 876 de dezvoltatori.

Facebook a precizat că unele aplicaţii de la terţe părţi ar fi putut avea acces la un set mai larg de fotografii decât în mod normal, timp de 12 zile, între 13 septembrie şi 25 septembrie.

Eroarea este doar cea mai recentă dintr-un şir de probleme de confidenţialitate pe care gigantul tehnic le-a descoperit în acest an, inclusiv scandalul Cambridge Analytica din aprilie şi o încălcare a datelor de aproape 30 de milioane de conturi în luna octombrie.

Acţiunile Facebook au scăzut cu 1,3%, la 143,07 dolari, la începutul tranzacţionării vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici