Fan Courier avertizează asupra unui atac de tip phishing: Vă rugăm să NU deschideţi fişierele anexate

Fan Courier, liderul pieţei locale de curierat, a avertizat asupra unui atac de tip phishing, o metodă online folosită pentru a sustrage bani, parole sau alte informaţii personale.

2333 afișări
Imaginea articolului Fan Courier avertizează asupra unui atac de tip phishing: Vă rugăm să NU deschideţi fişierele anexate

"Vă rugăm să verificaţi adresa de e-mail de pe care primiţi informări legate de expediţiile FAN Courier şi să NU deschideţi fişierele anexate. De data aceasta, adresa de e-mail folosită seamănă în proporţie foarte mare cu una reală. Subliniem faptul că baza noastră de date nu a fost afectată de această noua tentativă de atac cibernetic, datele fiecăruia dintre clienţii noştri fiind în siguranţă. Nu au existat pierderi de date sau breşe de securitate", este mesajul companiei.

Fan Courier recomandă să nu fie deschise fişiere primite prin e-mail decât în cazul în care se cunoaştt sursa. Totodată, clienţii sunt avertizaţi să evite accesarea „ofertelor irezistibile” primite în mediul online, dar şi folosirea unei soluţii de securitate.

Clienţii sunt rugaţi să verifice adresele de e-mail de pe care primesc informări legate de expediţiile firmei de curierat şi să nu deschidă fişierele anexate, deoarece sunt infestate cu troieni.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici