Faţă în faţă cu digitalizarea. Prima companie din România care adoptă pe termen nedefinit lucrul de acasă

  • Angajaţii Metro Systems România continuă munca de acasă pe perioadă nedeterminată.
  • Aceştia au fost anunţaţi că pot lucra de acasă cu cinci zile înaintea adoptării stării de urgenţă din ţară.
  • Şi alte sectoare iau în calcul acest mod de lucru.
1721 afișări
Imaginea articolului Faţă în faţă cu digitalizarea. Prima companie din România care adoptă pe termen nedefinit lucrul de acasă

Faţă în faţă cu digitalizarea. Prima companie din România care adoptă pe termen nedefinit lucrul de acasă/ Foto: Profimedia

Dacă timp de două luni te-ai obişnuit să lucrezi de acasă, atunci să ştii că munca la birou pare că va fi istorie în urma crizei COVID-19. Metro Systems România, compania care gestionează în prezent infrastructura de IT a grupului METRO, va prelungi acest mod de lucru pe perioadă nedeterminată.

Cei peste 800 de angajaţii au fost anunţaţi că pot să lucreze de acasă încă din 11 martie, cu cinci zile înainte de declararea stării de urgenţă în România, potrivit Ziarului Financiar.

De când a început criza, la nivel internaţional mai multe companii au adoptat diverse politici pentru munca de acasă. Cele mai multe sunt din domeniul tehnologiei. Şi alte organizaţii mai conservatoare analizează această posibilitate, precum cele din sectorul imobiliar, contabilitate şi administraţie locală.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici