Fiat Chrysler recheamă în service 700.000 de maşini. Problemele care ar putea afecta motorul

Fiat Chrysler a anunţat că va rechema aproximativ 700.000 de autovehicule din toată lumea din cauza unui scurtcircuit care ar putea să afecteze motorul, transmite Reuters.

664 afișări
Imaginea articolului Fiat Chrysler recheamă în service 700.000 de maşini. Problemele care ar putea afecta motorul

Fiat Chrysler va rechema 700.000 de SUV-uri din cauza riscurilor de scurtcircuit

Rechemarea, care priveşte autovehicule din 2011 până în 2013, modele Dodge Durango şi Jeep Grand Cherokee SUV, este cauzată de elemente ale pompei de combustibil care ar putea întrerupe curentul electric, a anunţat Fiat Chrysler într-un comunicat.

Producătorul italiano-american a mai rechemat anteriori SUV-uri în anii 2014 şi 2015 invocând probleme ale punctelor de conexiune ale pompei de alimentare.

Compania, care a anunţat luna trecută că plănuieşte să fuzioneze cu Peugeot, a spus că îi va notifica pe deţinătorii de automobile în vederea programării reparaţiilor la reprezentanţe.

Vor fi rechemate 528.500 de vehicule din Statele Unite, 34.700 în Canada, 18.100 în Mexic şi 116.500 din afara Americii de Nord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
fiat,
suv,
scurtcircuit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici