Flanco va deschide două magazine la Deva şi Galaţi, după investiţii de 3,6 milioane lei

Flanco va deschide, joi, două magazine în oraşele Deva şi Galaţi, în urma unei investiţii totale de 3,6 milioane de lei, reţeaua retailerului electro IT urmând să ajungă astfel la 82 de unităţi, a anunţat luni compania.

12912 afișări
Imaginea articolului Flanco va deschide două magazine la Deva şi Galaţi, după investiţii de 3,6 milioane lei

Flanco va deschide două magazine la Deva şi Galaţi, după investiţii de 3,6 milioane lei

"Magazinul Flanco din Galaţi Shopping City, alături de cel din Ulpia Shopping Center Deva, adaugă peste 1.400 metri pătraţi spaţiu de expunere şi vânzare reţelei Flanco (...)", se arată într-un comunicat al companiei.

Anul trecut, Flanco a înregistrat o cifră de afaceri de 137 milioane euro, în creştere cu 25% comparativ cu 2011.

Pentru acest an, compania estimează un avans al afacerilor de 15%.

Cu peste 900 de angajaţi, Flanco Retail operează business-ul fostei companii Flanco International. Retailerul este controlat de The Retail Network SRL, unde omul de afaceri Iulian Stanciu deţine 100% din părţile sociale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici