FlorideLux a deschis a şasea franciză offline, la Iaşi

FlorideLux a deschis a şasea florărie offline din ţară, la Iaşi, oraş în care piaţa de flori este estimată la peste două milioane euro, a anunţat grupul.

167 afișări
Imaginea articolului FlorideLux a deschis a şasea franciză offline, la Iaşi

FlorideLux a deschis a şasea franciză offline, la Iaşi

Florăria a presupus o investiţie de circa 25.000 de euro şi este situată în spatele centrului comercial Pallas Mall.

"Iaşiul este o piaţă atipică faţă de cele cunoscute de noi până acum. Florăriile sunt cochete, realizate cu bun gust şi au un potenţial foarte mare de dezvoltare. Deşi din punct de vedere economic este sub alte oraşe mari din România, am identificat aici un potenţial de dezvoltare enorm, în special în zona de evenimente private importante, precum nunţi, botezuri sau aniversări. (...) începând cu al doilea an de activitate, când locaţia şi brandul se va impune pe piaţa locală, ne aşteptăm la o evoluţie foarte bună a vânzărilor zilnice de buchete şi aranjamente. De asemenea, mediul de afaceri local reprezintă un client cu potenţial foarte bun", a declarat Marius Dosinescu, CEO şi Fondator FlorideLux.

Deşi nu există un studiu sau estimări oficiale ale pieţei de floristică din Iaşi, datele FlorideLux o plasează la peste două milioane euro, impulsionată atât de evenimente, dar şi de vânzările zilnice de flori sau cele corporate.

Proprietarul francizei FlorideLux Iaşi, Monica Radu, este un antreprenor cu peste 8 ani de experienţă pe piaţa ieşeană de evenimente.

"Obiectivul nostru comun este să fim liderul pieţei ieşene de floristică şi primul loc la care se gândeşte locuitorul Iaşului când îşi doreşte o floare sau un cadou special", afirmă Monica Radu.

FlorideLux mai deţine florării offline în Bucureşti, Braşov, Cluj, Arad şi Piteşti.

Florăriile FlorideLux, cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa din România, oferă produse şi servicii de calitate precum buchete şi aranjamente florale, coşuri cadou, aranjamente flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun şi alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România.

Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com şi alăturarea la cea mai mare reţea de florării din lume, Bloomnet, lucru care permite şi livrarea rapidă de buchete oriunde în lume.

În iunie 2014, FlorideLux a atras în acţionariat companiile Mediafax Group, una dintre cele mai importante companii media din România, şi BAC Investment Banking, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de consultanţă în fuziuni şi achiziţii. Acestea controlează împreună 35% din grupul FlorideLux.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici