Fondatorul Huawei declară că se va opune unei RĂZBUNĂRI chineze împotriva Apple

Ren Zhengfei, fondatorul şi directorul executiv al Huawei Technologies, neagă posibilitatea unor represalii ale Beijing împotriva Apple, afirmând că s-ar opune unei astfel de acţiuni din partea Chinei, relatează Bloomberg.

1242 afișări
Imaginea articolului Fondatorul Huawei declară că se va opune unei RĂZBUNĂRI chineze împotriva Apple

Fondatorul Huawei declară că se va opune represaliilor chineze împotriva Apple

Întrebat cu privire la anunţurile unor persoane din China referitoare la o potenţială răzbunare împotriva Apple, Ren Zhengfei a declarat că va „protesta” împotriva oricărui astfel de demers iniţiat de Beijing, împotriva companiei americane.

Fondatorul Huawei a recunoscut că taxele vamale impuse de administraţia preşedintelui american Donald Trump vor afecta activitatea companiei chinezeşti, susţinând însă faptul că Huawei va găsi alternative pentru a rămâne dar a adăugat că compania va creşte fie oferta de jetoane, fie că va găsi alternative pentru a se menţine în topul producătorilor de smartphone-uri şi furnizorilor de reţele 5G.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici