Ford recheamă în service 33.000 de maşini hibrid C-Max

Grupul american Ford recheamă în service 33.020 de maşini hibrid C-Max, întrucât o componentă a plafonului nu întruneşte standardele privind protecţia pasagerilor împotriva rănilor la cap.

183 afișări
Imaginea articolului Ford recheamă în service 33.000 de maşini hibrid C-Max

Ford recheamă în service 33.000 de maşini hibrid C-Max

Programul de rechemare vizează autovehicule produse în perioada ianuarie 2012 - iunie 2013, în Michigan, SUA, fiind excluse cele echipate cu plafonul panoramic din sticlă, dotare opţională, potrivit New York Times.

Ford a informat că va instala în plafon materiale plastice care reduc impactul şocurilor în caz de accident.

Până în prezent nu au fost raportate accidente sau rănirea unor persoane din cauza acestei deficienţe, a informat producătorul auto american.

Problemele la plafon au fost descoperite în urma unor teste derulate de Ford şi Autoritatea pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzile Naţionale din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici