Video Forfotă pe şantierele din Bucureşti. Starea de urgenţă nu îi poate ţine pe muncitori acasă

  • Starea de Urgenţă nu îi poate ţine pe muncitori acasă
  • În sectorul construcţiilor din România lucrează 400.000 de angajaţi
  • Muncitorii din construcţii au un salariu minim brut de 3.000 de lei lunar
799 afișări

Dacă unele şantiere sunt pustii, la altele se lucrează de zor. În unele puncte de lucru din Capitală nu se simte carantina. Protejaţi şi încrezători, muncitorii au un singur scop.

„Avem termene şi trebuie să le finalizăm. Ne-am protejat aşa cum trebuie şi deocamdată nu am avut niciun incident în şantier”, spun muncitorii. 

„În şatiere avem spălătoare cu săpun, măşti fiecare. Măşti, distanţă, cât se poate, cel puţin eu cu maşina, sunt mai protejat”, mai spun aceştia.

În domeniul construcţiilor din România lucrează aproximativ 400.000 de angajaţi, pe un salariu minim brut de 3.000 de lei.

Acest sector are o contribuţie de 5,5 % la formarea PIB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici