Video FORT: Jumătate din angajaţii de la controlul CNADNR nu au bacalaureatul şi semnează procese verbale de sute de milioane

Preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport, Augustin Hagiu, a afirmat, joi, la seminarul Mediafax Talks about Transport&Logistics, că aproape jumătate dintre angajaţii CNADNR care efectuează controale nu au bacalaureatul, dar semnează procese verbale de sute de milioane.

69 afișări

"Să vă mai spun că am aflat că aproape jumătate din angajaţii de la controlul Companiei de Autostrăzi şi Drumuri din Romînia nu au bacalaureatul, şi semnează procese verbale de sute de milioane? Sunt lucruri grave. Cred că transporturile din România pot fi comparate cu autostrada A1 (Bucureşti-Piteşti), cu infrastructură foarte proastă, pe care mai punem din când în când câte un petic, să mai circulăm o zi", a spus Hagiu seminarul Mediafax Talks.

El a adăugat că angajaţii de la Autoritatea Rutieră Română au bacalaureatul, dar din când în când umblă cu pălării de cowboy şi ştiu să "vorbeşte românească".

Hagiu a comparat transporturile din România cu o vacă de muls care a slăbit mult în ultimii trei ani, "e bătută, fugărită şi nu mai are ce mânca".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici