Fost director al Bancpost, numit preşedinte al autorităţii elene pentru relansarea sistemului bancar

George Michelis, fost director general al Bancpost, a fost numit, luni, în funcţia de preşedinte al Fondului elen pentru stabilitate financiară (HFSF), autoritatea pentru relansarea sistemului bancar din Grecia, informează Reuters.

196 afișări
Imaginea articolului Fost director al Bancpost, numit preşedinte al autorităţii elene pentru relansarea sistemului bancar

Fost director al Bancpost, numit preşedinte al autorităţii elene pentru relansarea sistemului bancar

George Michelis a deţinut o serie de funcţii în industria bancară, inclusiv cea de director general al Bancpost, a zecea bancă din România, deţinută de grupul elen Eurobank. De asemenea, Michelis a fost director executiv al Egnatia Bank şi primar al Insulei Skopelos.

Fondul pentru Stabilitate financiară (HFSF), finanţat prin programul de asistenţă internaţională, are misiunea de relansare a sistemului bancar al Greciei prin recapitalizarea marilor bănci.

Preşedintele HFSF Anastasia Sakellariou a demisionat în urmă cu câteva luni, pe fondul acuzaţiilor privind credite neperformante acordate de compania falimentară Hellenic Postbank.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici