Fostul director general al CFR Călători Valentin Dorobanţu a demisionat din Directorat

Fostul director general al CFR Călători Valentin Dorobanţu a demisionat din poziţia de membru al Directoratului companiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse din cadrul transportatorului feroviar.

848 afișări
Imaginea articolului Fostul director general al CFR Călători Valentin Dorobanţu a demisionat din Directorat

Fostul director general al CFR Călători Valentin Dorobanţu a demisionat din Directorat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dorobanţu a ocupat poziţia de director general al companiei în perioada ianuarie 2013 - aprilie 2014.

El a ocupat anterior funcţii de conducere în cadrul CFR Infrastructură, AFER şi CFR Călători.

Conducerea CFR Călători este asigurată din luna aprilie de Directorat, format din trei membri (Dorobanţu, Ioan Bălăneanu şi Vasile Secară - preşedinte), şi Consiliul de Supraveghere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici