Fostul ministru al Energiei Răzvan Nicolescu, numit consultant în cadrul Deloitte

Fostul ministru delegat al energiei Răzvan Nicolescu a fost numit în funcţia de executive lead advisor în cadrul firmei de consultanţă şi audit Deloitte, de unde va acorda consultanţă în domeniul energiei, activitate care se va concentra asupra României, dar şi a Europei Centrale şi de Est.

411 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru al Energiei Răzvan Nicolescu, numit consultant în cadrul Deloitte

Fostul ministru al Energiei Răzvan Nicolescu, numit consultant în cadrul Deloitte (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Nicolescu a fost ministrul Energiei timp de 10 luni, în 2014, iar înainte a lucrat tot în sectorul energetic şi a fost ataşat la Uniunea Europeană pe probleme în domeniul energiei din partea României.

Nicolescu este preşedintele Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie, nominalizat fiind de Consiliul Uniunii Europene în 2009 şi, timp de aproape cinci ani, a fost director în cadrul celui mai mare producător de petrol şi gaze din Sud-Estul Europei, OMV Petrom.

Acesta este absolvent al Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi are o diplomă MBA la Solvay Business School.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici