FOTO | Pasajul pietonal din Gara Køge Nord, din Danemarca, lung de 225 m şi nominalizat la numeroase premii de design, va fi construit cu oţel de la Galaţi

Pasajul pietonal realizat în Gara Køge Nord, din Danemarca, nominalizat pentru mai multe premii europene de design, va fi construit cu oţel produs la ArcelorMittal Galaţi.

919 afișări
Imaginea articolului FOTO | Pasajul pietonal din Gara Køge Nord, din Danemarca, lung de 225 m şi nominalizat la numeroase premii de design, va fi construit cu oţel de la Galaţi

Pasajul pietonal din Gara Køge Nord, din Danemarca, lung de 225 de metri şi nominalizat la numeroase premii de design, va fi construit cu oţel de la Galaţi (Imagine Luxigon)

Pasajul pietonal, conceput de două case de arhitectură cunoscute, va fi realizat în Gara Køge Nord, din Danemarca, folosind produse ale combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi, în Laminorul de Tablă Groasă nr. 2.

„Suntem fericiţi şi mândri că oţelul nostru va fi integrat într-un proiect european atât de frumos, îndrăzneţ şi important. Acest lucru demonstrează nu numai că oţelul nostru este un material al vieţii, ci şi că tabla groasă produsă la Galaţi poate fi utilizată în orice proiect major de infrastructură, inclusiv în cele lansate în România", a anunţat directorul general al ArcelorMittal Galaţi, Bruno Ribo.

Potrivit informaţiilor oficiale, podul pietonal din Danemarca va avea o lungime de 225 de metri şi o lăţime de 9,5 metri. Construcţia realizată din tablă şi sticlă va lega toate peroanele din staţia Køge Nord.

Obiectivul va fi utilizat zilnic de cel puţin 8.000 de pietoni.

Sursă foto: TEGMARK

Sursă foto: TEGMARK

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici