Franks: Am ajuns la un acord privind politicile. Înţelegerea va fi analizată de boardul FMI la finele lui iunie

Experţii Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi CE au ajuns la un acord cu autorităţile române privind politicile economice din noua înţelegere, iar scrisoarea de intenţie va fi analizată în boardul FMI, cel mai probabil, la finele lunii iunie, a declarat şeful misiunii FMI, Jeffrey Franks.

354 afișări
Imaginea articolului Franks: Am ajuns la un acord privind politicile. Înţelegerea va fi analizată de boardul FMI la finele lui iunie

Franks: Am ajuns la un acord privind politicile. Înţelegerea va fi analizată de boardul FMI la finele lui iunie (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"Am ajuns la un acord în privinţa evaluării. Ţintele cantitative au fost îndeplinite şi am ajuns şi la un acord privind politicile care trebuie aplicate în continuare", a spus Franks la conferinţa de presă organizată cu ocazia încheierii misiunii de evaluare.

El a arătat că noua scrisoare de intenţie va fi analizată de Consiliul Director al FMI în ultima parte a lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici