Galaxy Note9 va fi anunţat oficial peste doar câteva zile. Un clip video apărut pe internet arată versiunea finală a smartphone-ului

Aşteptat pentru lansare în mai puţin de o săptămână, Galaxy Note9 se află de ceva timp în producţie de serie, aşteptând debutul oficial în magazine.

855 afișări
Imaginea articolului Galaxy Note9 va fi anunţat oficial peste doar câteva zile. Un clip video apărut pe internet arată versiunea finală a smartphone-ului

Galaxy Note9 va fi anunţat oficial peste doar câteva zile. Aşa arată, cel mai probabil, versiunea finală a smartphone-ului

Uşor de intuit, embargoul impus de Samsung înaintea lansării nu este respectat chiar de toată lumea, noi imagini şi prezentări video neoficiale apărând aproape în fiecare zi, potrivit Go4it.

Confirmând aşteptările, noul clip în care apare un exemplar Note9 bine acoperit cu bandă adezivă pentru a nu divulga inscripţii care să permită localizarea scurgerii de informaţii, arată un design de carcasă cu multe asemănări faţă de modelul Note8.

Presupus reală, versiunea neagră a lui Galaxy Note9 poate fi văzută din aproape toate unghiurile. Concret, cea mai la îndemână modalitate pentru a distinge un telefon Galaxy Note9 de un model mai vechi este observând poziţia senzorului de amprente, complet separat de modulul camerei foto.

Galaxy Note 9 se prezintă cu un ecran „Infinity Display” de 6.3” nedecupat la partea de sus, având margini curbate şi o ramă orizontală foarte îngustă.

Puteţi vedea aici clipul video hands-on cu telefonul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici