General Motors continuă restructurarea globală. CEO-ul a anunţat următoarele trei ţări din care se va retrage compania

  • General Motors îşi va închide operaţiunile de vânzări, proiectare şi inginerie din Australia şi Noua Zeelandă
  • Compania a anunţat, de asemenea, planurile de ieşire din Thailanda
  • Preşedintele şi CEO, Mary Barra, a declarat că acţiunile fac parte din restructurarea globală a producătorului auto
1130 afișări
Imaginea articolului General Motors continuă restructurarea globală. CEO-ul a anunţat următoarele trei ţări din care se va retrage compania

Sursa FOTO: Profimedia

General Motors a anunţat că va înceta operaţiunile de vânzări, proiectare şi inginerie din Australia şi Noua Zeelandă şi renunţa la marca Holden din regiune până în 2021, în continuarea restructurării globale pe care o face de mai mulţi ani pentru a se concentra pe pieţele profitabile, precum America de Nord şi China.

Producătorul auto a anunţat şi planuri de ieşire din Thailanda, inclusiv retragerea Chevrolet până la sfârşitul acestui an şi vânzarea unei fabrici către producătorul auto chinez Great Wall Motors.

Preşedintele şi CEO, Mary Barra, a declarat că acţiunile fac parte din restructurarea globală a producătorului auto, care a fost anunţată iniţial în 2015.

Anunţul vine la mai bine de doi ani după ce General Motors a renunţat la fabricarea de vehicule în Australia.

Măsurile vin în completarea retragerii companiei de pe pieţele slab performante din ultimii ani, cum este vânzarea operaţiunilor sale europene către producătorul auto francez PSA Group în 2017.

De asemenea, General Motors şi-a restructurat operaţiunile în Coreea de Sud şi a încheiat sau limitat operaţiunile în Rusia, India şi Thailanda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici