Geoană: Prima măsură în atenţia Legislativului e Codul Fiscal

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la un seminar pe teme economice, că prima măsură în atenţia Legislativului este modificarea Codul Fiscal, arătând că, în acest sens, trebuie constituit un grup de lucru din care pot face parte şi reprezentanţii PDL.

30 afișări
Imaginea articolului Geoană: Prima măsură în atenţia Legislativului e Codul Fiscal

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Avem o majoritate în Parlament care trebuie să decidă, avem 65%, iar prima măsură în atenţia Legislativului este Codul Fiscal. Codul Fiscal este la Parlament şi putem să-l influenţăm în bine. Trebuie să constituim un grup de lucru în care să-i atragem şi pe cei de la PDL. Ei au şi oameni buni. Nu înseamnă că dacă e de la PDL nu e bun, dacă e de la PSD e bun", a afirmat Geoană.

El a propus ca din partea PSD să facă parte din acest grup de lucru preşedintele Comisiei de buget a Camerei Deputaţilor Viorel Ştefan şi fostul ministru al IMM Constantin Niţă, precum şi oameni de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici