George Copos confirmă că finalizează la timp imobilul de birouri Ana Tower: „Eu, în calitate de dezvoltator imobiliar, îmi respect promisiunile. Aşteptăm ca şi autorităţile să finalizeze mult promisa magistrală 6 de metrou.” - FOTO

Dezvoltatorul clădirii de birouri Ana Tower, o companie controlată de George Copos, a confirmat, joi, că lucrările la această clădire de birouri vor fi finalizate în noiembrie 2019, conform graficului stabilit împreună cu antreprenorul general Strabag.

1750 afișări
Imaginea articolului George Copos confirmă că finalizează la timp imobilul de birouri Ana Tower: „Eu, în calitate de dezvoltator imobiliar, îmi respect promisiunile. Aşteptăm ca şi autorităţile să finalizeze mult promisa magistrală 6 de metrou.” - FOTO

George Copos confirmă că finalizează la timp imobilul de birouri Ana Tower: noiembrie 2019

Ana Tower Offices, dezvoltatorul proiectului imobiliar Ana Tower, un turn de birouri situat în zona de nord a Bucureştiului, la Piaţa Presei, a mai anunţat, într-un comunicat de presă, că lucrările de construcţie au ajuns la „Cota Zero”, graficul fiind respectat.

„Eu, George Copos, în calitate de dezvoltator imobiliar, îmi respect promisiunile: „Sunt român şi investesc în România!”. Aşteptăm în continuare ca şi autorităţile publice să îşi respecte promisiunile şi să finalizeze mult - promisa Magistrală 6 de Metrou, care să lege Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni de Gara de Nord şi să deservească noul pol de business al Capitalei”, a declarat Gheorghe Copos, acţionarul societăţii Ana Tower Offices.

Imobilul de clasă „Premium” Ana Tower va avea 24 de etaje destinate birourilor, însumând peste 41.000 mp închiriabili, din care 35.607 mp corespund celor 24 de etaje, iar circa 6.000 mp sunt alocaţi unei parcări cu 358 locuri, dispuse pe 3 etaje subterane.

Clădirea este închiriată în proporţie de peste 30% PwC şi „există deja solicitări ferme pentru restul spaţiului închiriabil”, se mai scrie în comunicatul de presă al Ana Tower Offices.

Turnul va fi certificat LEED „Platinum Green Building”, corespunzând certificărilor imobilelor de tip „A”. Construcţia este modulară, astfel încât spaţiul poate fi adaptat la nivelul fiecărui etaj, conform solicitărilor chiriaşilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici