Germanos oferă garanţie pe viaţă la telefoanele mobile

Germanos a introdus, luni, un serviciu prin care clienţii care achiziţionează un telefon mobil din oricare din cele peste 260 de magazine ale reţelei vor avea garanţie pe toată durata utilizării terminalului de către beneficiar, fără costuri suplimentare, a anunţat retailerul IT&C.

312 afișări
Imaginea articolului Germanos oferă garanţie pe viaţă la telefoanele mobile

Germanos oferă garanţie pe viaţă la telefoanele mobile

Denumit G-Garanţie pe viaţă, prin acest serviciu Germanos va efectua, la expirarea perioadei de garanţie de doi ani furnizată de producător conform legislaţiei în vigoare, reparaţiile pe toată durata utilizării de către beneficiar a terminalului, prin înlocuire de piese sau chiar înlocuire totală cu un model identic sau cu caracteristici similare, în situaţia în care modelul respectiv a fost scos din fabricaţie.

Germanos comercializează produse şi servicii de telefonie mobilă, produse şi accesorii digitale (camere foto şi video, carduri de memorie, etc.) şi servicii de acces la Internet şi televiziune digitală prin satelit, furnizate de Romtelecom.

Prezent în patru state, cu peste 900 de magazine în Grecia, România, Bulgaria şi Macedonia, Germanos este parte grupului elen de telecomunicaţii mobile Cosmote.

În România, Germanos este prezent din anul 1996.

Alături de Germanos, pe piaţa distribuţiei de terminale GSM, principalii competitori sunt Fonomat, Euro GSM, Avenir Telecom şi Say.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici