GOOGLE a depăşit 800 dolari pe acţiune pentru prima oară în istoria companiei

GOOGLE a crescut puternic marţi şi a depăşit preţul de 800 de dolari pe acţiune pentru prima oară în istoria companiei, continuând tendinţa ascendentă din ultimele 12 luni.

236 afișări
Imaginea articolului GOOGLE a depăşit 800 dolari pe acţiune pentru prima oară în istoria companiei

Google a depăşit 800 dolari pe acţiune pentru prima oară în istoria companiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De la începutul acestui an, titlurile GOOGLE s-au apreciat cu 13%, iar în ultimele 12 luni cu peste 30%, relatează MarketWatch.

Titlurile Google au urcat până la 803,91 dolari pe unitate, ulterior fiind tranzacţionate în creştere cu 1%, la 801,05 dolari pe unitate. Capitalizarea de piaţă a companiei este de circa 263 de miliarde de dolari.

Pe de altă parte, Google este tot mai atent analizată de autorităţile de reglementare din Europa. Instituţii de profil din Franţa şi alte ţări ale Uniunii Europene analizează o "acţiune punitivă coordonată" împotriva gigantului de Internet, după ce Google nu a răspuns întrebărilor primite anul trecut referitoare la respectarea confidenţialităţii datelor utilizatorilor, a relatat marţi Wall Street Journal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici