Google: singurul job disponibil în România este cel de country manager, care este vacant din 2008

Google, compania care deţine cel mai popular motor de căutare pe internet din lume, nu are în acest moment planuri concrete de a-şi deschide un birou în România, iar singurul post scos la "concurs" de compania americană la Bucureşti este cel de country manager, care este vacant încă din anul 2008.

207 afișări
Imaginea articolului Google: singurul job disponibil în România este cel de country manager, care este vacant din 2008

Google: singurul job disponibil în România este cel de country manager, care este vacant din 2008 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Google nu a anunţat des­chiderea unui birou în Ro­mânia", a spus pentru ZF Marta Jozwiak, manager pentru comunicare şi relaţii cu publicul în cadrul Google, contrazicând astfel declaraţiile făcute în primăvară la Bucureşti de un alt reprezentant al companiei.

Citeşte mai multe despre planurile Google pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici