Google va construi un nou sediu în Londra. Ce facilităţi va avea acesta

Google va construi un nou sediu în Londra, în apropierea staţiei feroviare King's Cross, clădirea urmând să aibă o suprafaţă utilă de 85.000 de metri pătraţi, cu piscină şi pistă de alergare pe acoperiş, transmite Bloomberg.

299 afișări
Imaginea articolului Google va construi un nou sediu în Londra. Ce facilităţi va avea acesta

Google va avea un sediu nou în Londra, cu piscină şi pistă de alergare pe acoperiş

Consiliul local din districtul Camden a aprobat cu unanimitate de voturi proiectul, care va fi realizat pe un teren de un hectar şi este destinat unui personal de 5.000 de angajaţi.

Google anticipează că se va muta în noua clădire în 2015, lucrările de construcţie urmând să înceapă la finele acestui an.

Noul sediu al Google din Londra va avea 11 etaje şi la parter spaţii comerciale, deţinute de dezvoltatorul imobiliar Kings Cross Central, care a vândut terenul către Google la începutul acestui an.

O mare parte dintre cele 5.000 de locuri de muncă găzduite în noul sediu vor fi nou create, a precizat Google, restul urmând să fie transferaţi din celelalte clădiri închiriate de companie în Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici