Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului: Încercăm să suplimentăm fondurile pentru Programul Rabla

Ministrul mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, vineri, la Ploieşti, că va face o analiză pentru suplimentarea fondurilor destinate Programului Rabla şi că, cel mai probabil, banii în plus ar putea fi alocaţi persoanelor fizice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1378 afișări
Imaginea articolului Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului: Încercăm să suplimentăm fondurile pentru Programul Rabla

Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului: Încercăm să suplimentăm fondurile pentru Programul Rabla

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat că urmează să aibă loc discuţii cu reprezentanţii producătorilor de autovehicule din România şi cu reprezentanţii dealer-urilor din România, având în vedere că se intenţionează suplimentarea fondurilor pentru Programul Rabla.

„Încercăm să suplimentăm banii pentru Programul Rabla. Vom avea mai întâi discuţii cu reprezentanţii producătorilor de autovehicule din România, după care cu reprezentanţii dealer-urilor în România şi în urma acestor discuţii şi a propunerilor pe care noi le vom face către ei, voi spune şi cât vom suplimenta şi dacă vom suplimenta pe Rabla persoane fizice, Rabla Clasic sau Rabla Clasic persoane juridice, unde nu s-au folosit toţi banii”, a declarat Graţiela Gavrilescu.

Potrivit ministrului, suplimentarea se va face după analize, urmând ca, cel mai probabil, să fie suplimentate fondrile pentru Rabla Clasic persoane fizice.

Bugetul stabilit pentru programului Rabla Clasic a fost, pentru 2017, de 180 de milioane de lei, iar cel pentru Rabla Plus, de 45 de milioane de lei.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a participat, vineri, la Ploieşti, la o întâlnire de lucru cu autorităţile publice locale şi centrale pe teme de mediu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici