GREVE la compania aeriană Ryanair în mai multe ţări din Europa

Personalul Ryanair din Italia, Portugalia, Spania şi Belgia a anunţat că va organiza o grevă la finalul lunii iulie, relatează BBC.

1837 afișări
Imaginea articolului GREVE la compania aeriană Ryanair în mai multe ţări din Europa

GREVE la compania aeriană Ryanair în mai multe ţări din Europa

Personalul aviatic din Italia va organiza o grevă de 24 de ore în data de 25 iulie. În Spania, Portugalia şi Belgia va fi organizată o grevă de 48 de ore din 25 până în 26 iulie.

Sindicatele au anunţat că vor urma mai multe greve dacă linia aeriană irlandeză nu vine cu rezolvări la problemele ridicate de angajaţi în ceea ce priveşte condiţiile de muncă.

Miercuri, sindicatele au prezentat conducerii o listă cu schimbările care trebuie implementate. Printre acestea se numără şi dorinţa angajaţilor de a fi plătiţi prin conturi bancare din ţara lor, nu din Irlanda.

Marţi, piloţii filialei din Irlanda au anunţat că vor organiza o grevă de 24 de ore în data de 12 iulie.

Asociaţia Piloţilor Irlandezi, care organizează greva din 12 iulie, este nemulţumită de faptul că oficialii Ryanair nu iau în serios cererile piloţilor şi nu vin cu soluţii concrete. Progresul în ceea ce priveşte măririle salariale şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă este aproape inexistent.

Conform unui comunicat Ryanair, peste 210.000 de pasageri au avut zborurile anulate din cauza grevelor personalului aerian în luna iunie. Peste 2.100 de zboruri au fost anulate sau au avut de suferit din cauza lipsei de personal, comparativ cu 41 de zboruri anul trecut, în luna iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici