Grupul danez de mobilă JYSK deschide al 16-lea magazin din România

Retailerul danez de mobilă şi decoraţiuni interioare JYSK deschide la jumătatea lunii octombrie al 16-lea magazin din România, în parcul Shopping City Sibiu, deţinut de fondul britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), care va ajunge astfel la un grad de ocupare de 98%.

1253 afișări
Imaginea articolului Grupul danez de mobilă JYSK deschide al 16-lea magazin din România

Grupul danez de mobilă JYSK deschide al 16-lea magazin din România (Imagine: Silviu Matei/Publimedia)

Acesta va fi primul magazin al retailerului de mobilă din Sibiu şi, totodată, primul din reţeaua centrelor comerciale deţinute de ARGO în România.

"Shopping City Sibiu va aloca noului magazin JYSK o unitate independentă, cu două nivele, cu o suprafaţă de 1.300 metri pătraţi, amplasată lângă unităţile Mobexpert şi Zoomania", a declarat, într-un comunicat, Avi Shloush, director comercial Argo Capital Management.

JYSK a intrat pe piaţa din România în anul 2007, iar în prezent reţeaua deţine 15 magazine în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureş şi Timişoara şi are în plan să ajungă la o reţea de 100 de unităţi pe termen mediu.

Compania comercializează mobilier pentru casă şi grădină, saltele, pilote, perne, perdele, decoraţiuni, accesorii pentru casă, produse pentru baie, soluţii pentru depozitare etc.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL).

JYSK Group a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979, iar astăzi are peste 2.100 de magazine în 36 de ţări.

Shopping City Sibiu are o suprafaţă de peste 80.000 de metri pătraţi fiind cel mai mare dintre cele patru parcuri comerciale deţinute de ARGO în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici