Grupul italian UniCredit a numit un nou şef pentru Europa Centrală şi de Est

UniCredit l-a numit pe şeful diviziei din Turcia a băncii, Alessandro Decio, la conducerea operaţiunilor din Europa Centrală şi de Est, postul fiind vacant după schimbarea conducerii grupului în luna septembrie, potrivit cotidianului Il Messaggero, citat de Bloomberg.

35 afișări
Imaginea articolului Grupul italian UniCredit a numit un nou şef pentru Europa Centrală şi de Est

Grupul italian UniCredit a numit un nou şef pentru Europa Centrală şi de Est (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Grupul financiar a desemnat o nouă conducere şi pentru diviziile marketing şi credite de consum, respectiv resurse umane, notează publicaţia italiană, fără să ofere detalii privind sursa informaţiei.

Numirile fac parte din procesul de restructurare declanşat după preluarea, în septembrie, a postului de director general al UniCredit de către Federico Ghizzoni, ca urmare a demisiei lui Alessandro Profumo.

Oficialii băncii nu s-au decis în privinţa ocupării poziţiei de şef al diviziei pentru investiţii şi credite destinate companiilor, ultimul din posturile de top rămase vacante, potrifvit Il Messagero.

Toate nominalizările urmează să fie făcute publice odată cu anunţarea unui plan de afaceri pe cinci ani al Unicredit, la 14 decembrie.

UniCredit a anunţat, joi, că intenţionează să deschidă 900 de sucursale noi în Europa Centrală şi de Est, din care 300 în România. Noile sucursale vor fi deschise în următorii cinci ani, a declarat directorul executiv al UniCredit, Federico Ghizzoni, citat de Wall Street Journal.

În România, grupul oferă o gamă largă de produse specializate şi servicii şi prin: Unicredit Ţiriac Bank, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities România, UniCredit CAIB România, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Partner.

UniCredit Ţiriac Bank are în prezent 526.000 de clienţi activi şi 234 de sucursale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici