Grupul Renault nu va comercializa marca Dacia pe piaţa din Statele Unite

Dacia nu va fi comercializată pe piaţa din SUA, Renault focusându-se pe extinderea rapidă a mărcii în ţări precum Brazilia, Columbia, Iran, Irak, Turcia şi Africa de Sud, a declarat, miercuri, directorul general delegat pentru operaţiuni al grupului, Patrick Pelata.

93 afișări
Imaginea articolului Grupul Renault nu va comercializa marca Dacia pe piaţa din Statele Unite

Grupul Renault nu va comercializa marca Dacia pe piaţa din Statele Unite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Reprezentantul companiei franceze a precizat că în viitorul apropiat modelul Duster va fi intra în producţie şi la fabricile grupului francez din Brazilia, Rusia şi India, pe piaţa indiană urmând să fie construit modelul cu volan pe partea dreaptă.

Pelata a adăugat că la uzina de la Mioveni se va lucra la capacitate maximă.

Renault Technologie Roumanie a inaugurat, miercuri, Centrul Tehnic de testări auto de la Titu, care este amplasat pe o suprafaţă de 350 hectare şi în care a investit până în prezent 166 milioane euro.

În cadrul centrului se vor realiza încercări pe vehiculele şi componentele mecanice ale grupului francez Renault.

Potrivit oficialilor grupului francez, investiţia totală de la Titu va ajunge la aproape 500 milioane euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici