GTC anunţă asocierea cu Copos pentru construcţia turnului de birouri Ana Tower,cu finalizare în 2013

Globe Trade Center (GTC) anunţă asocierea cu Ana Group, deţinut de omul de afaceri George Copos, în vederea dezvoltării unui turn de birouri în Bucureşti, cu o suprafaţă de circa 30.000 de metri pătraţi şi a cărei finalizare este stabilită pentru începutul anului 2013.

276 afișări
Imaginea articolului GTC anunţă asocierea cu Copos pentru construcţia turnului de birouri Ana Tower,cu finalizare în 2013

GTC anunţă asocierea cu Copos pentru construcţia turnului de birouri Ana Tower,cu finalizare în 2013 (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"GTC începe dezvoltarea unei noi clădiri de biroruri într-o zonă centrală din Bucureşti. Clădirea, denumită Ana Tower, va fi amplasată în apropierea complexului City Gate dezvoltat de GTC (din piaţa Presei Libere, n.r.). Proiectul este un parteneriat 50-50% între GTC România şi Ana Group, iar GTC va conduce proiectul din partea joint-venture-ului", se arată într-un comunicat al GTC.

Ana Tower va avea circa 30.000 de metri pătraţi, structuraţi în 24 de etaje. Imobilul este al cincea proiect de birouri dezvoltat de GTC în Bucureşti, după Europe House, America House, City Gate South şi City Gate North.

"Suntem încrezători că Ana Tower va beneficia de o cerere puternică din partea companiilor interesate să închirieze spaţii de birouri. Planificăm să începem construcţia în acest an şi să o finalizăm la începutul anului 2013", a declarat, în comunicat, Shimon Galon, directorul GTC România.

Omul de afaceri George Copos a declarat în luna aprilie, agenţiei MEDIAFAX, că lucrările de construcţie la imobilul de birouri, din apropierea hotelului Crowne Plaza vor începe în 3-6 luni, menţionând că investiţia se ridică la circa 70 de milioane de euro.

Copos deţine un teren de 3.500 de metri pătraţi lângă hotelul Crowne Plaza, controlat tot de omul de afaceri, unde a anunţat încă din anul 2008 că vrea să dezvolte un turn de birouri. Din cauza crizei financiare, construcţia acestuia a fost amânată, la fel ca şi alte proiecte imobiliare omul de afaceri pe care le-a anunţat.

Ziarul Financiar a scris anterior, citând surse din piaţa imobiliară, că omul de afaceri s-a asociat pentru construcţia imobilului cu devoltatorul GTC.

La acea vreme, cele două părţi nici nu au infirmat, nici nu au confirmat informaţia.

Copos, proprietarul grupului Ana Holding şi al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, deţine mai multe hoteluri din România, având în portofoliu unităţile Hilton şi Crowne Plaza din Bucureşti, Europa şi Astoria din Eforie Nord şi mai multe unităţi în Poiana Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici