Guvernatorul BNR a anunţat la ce ar renunţa în cazul interzicerii cumulului pensiei cu salariul

Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionaele a României (BNR), a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că ar renunţa la pensie dacă se va aproba proiectul de lege privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat.

2576 afișări
Imaginea articolului Guvernatorul BNR a anunţat la ce ar renunţa în cazul interzicerii cumulului pensiei cu salariul

Guvernatorul BNR a anunţat la ce ar renunţa în cazul interzicerii cumulului cu salariul

"Singurul nume care s-a citat la (discuţiile despre) cumulul de pensie cu salariu a fost numele Isărescu ca şi cum… Eu vă anunţ că anul acesta mă îndrept spre 50 de ani de activitate neîntreruptă în câmpia muncii, cum se zicea înainte de 1989, 50 de ani de activitate neîntreruptă şi dacă luaţi toate concediile medicale nu cred că depăşesc două luni. Asta a fost viaţa mea. Nu am niciun fel de discuţie, am fost numit de Parlament, dacă legea va trece aşa renunţ la pensie, bineînţeles. Mai ales că anul acesta uitaţi, avem 140 de ani, Banca împlineşte 140 de ani de la înfiinţare", a spus Mugur Isărescu.

Guvernatorul şi-a început la mijlocul lunii octombrie cel de-al şaselea mandat în fruntea Băncii Naţionale, după ce acesta a fost numit în funcţie de către Parlament în timpul verii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici