Guvernul a avizat revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor şi a restrâns denumirea DPIIS

Guvernul a avizat revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor şi a decis ca Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiţii Străine, Parteneriat Public-Privat şi Promovarea Exporturilor să îşi restrângă denumirea la Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat.

206 afișări
Imaginea articolului Guvernul a avizat revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor şi a restrâns denumirea DPIIS

Guvernul a avizat revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor şi a restrâns denumirea DPIIS (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) revine astfel la Ministerul Transporturilor, unde a funcţionat până în ianuarie 2013, când a fost trecută în administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS), condus atunci de Dan Şova.

Departamentul va putea înfiinţa şi administra Unităţi de Management al Proiectului (UMP) pentru proiecte de investiţii, conform ordonanţei privind structura noului Guvern.

Programul de susţinere şi promovare a exporturilor va fi derulat de o altă structură nou-creată, Institutul Român de Comerţ Exterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici