Guvernul a prezentat programul relansării sintagmelor electorale

  • Prezentarea programului de relansare economică a fost presărat cu promisiuni şi laude între liberali
  • Vorbe clasice electorale precum „prioritatea noastră sunt românii, „un Guvern responsabil” sau „vom ajunge unde ne-am propus” nu au lipsit
  • Bineînţeles că şi criticile la adresa predecesorilor au fost în program
1568 afișări
Imaginea articolului Guvernul a prezentat programul relansării sintagmelor electorale

Prezentarea programului de relansare economică a fost un prilej pentru Guvern să mai scoată nişte vorbe de la naftalină. Sintagme clasice, dar obosite, precum „prioritatea noastră sunt românii”, „guvernare responsabilă” nu au lipsit din discursurile miniştrilor.

Căldura şi-a spus cuvântul, aşa că, la un moment dat, s-a instalat agitaţia printre cei prezenţi, care şi-au aruncat capul în telefoane. Ca să se mai răcorească şi să dea viaţă evenimentului, miniştrii au revărsat critici asupra predecesorilor social-democraţi. Apoi a urmat şi o rundă de laude, aşa, ca între colegi.   

”Vremea în care politicienii promiteau marea cu sarea, promiteau luna de pe cer şi ofereau praful de pe tobă, trebuie să înceteze din partea Guvernului, trebuie să se audă adevărul, vocea raţiunii. Nu vreau să intru în toate detaliile programului pe care l-am pregătit. Pot să vă spun limpede că România are o şansă uriaşă ”, a declarat Ludovic Orban.

”La primele semne ale şomajului generat de această criză, mulţi apostoli ai dezastrului ce va urma spuneau că România nu poate evita un scenariu apocaliptic Guvernul Orban a avut încă de la început un plan”, a declarat Ionel Dancă.

”Nici nu stiu ce să mai spun acum, după introducerea lui Ionel. Eu zic că acest Guvern a administrat foarte bine această criză de sănătate, de aceea îi mulţumesc foarte mult domnului Nelu Tătaru. Aş vrea să le mulţumesc dl ministru Ciucă şi dl ministru Vela. Totul nu s-ar fi putut face fără un leadership important, premierul Ludovic Orban”, a declarat Florin Cîţu.

”O conducere responsabilă nu poate decât să pună oamenii pe primul loc. Putem fi cu toţii mândri că în acest moment al istoriei, România întreagă nu a ezitat. Doar din goana de câştig electoral, ne-au criticat de multe ori de pe canapeaua din faţa televizorului. Da, este adevărat şi o s-o spunem cu mâna pe inimă, nu ne-am preocupat să scăpăm oamenii din puşcării. Am pus oamenii pe primul loc, oamenii corecţi şi muncitori din România. Au ajuns să îşi scoată liderul politic, la televizor, din puşcărie, să le susţină discursul politic de atac lşa adresa Guvernului şi a preşedintelui României. Sunt cifre, nu vorbe”, a declarat Raluca Turcan.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici