Guvernul aprobă deblocarea sumei de 5 milioane lei pentru programele privind sprijinirea IMM-urilor

Programele finanţate anual de la bugetul de stat în scopul sprijinirii sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii vor fi finanţate cu 5 milioane de euro, suma aferentă lunii iulie fiind deblocată, miercuri, de Executiv, printr-un memorandum adoptat în şedinţa săptămânală a Guvernului.

184 afișări
Imaginea articolului Guvernul aprobă deblocarea sumei de 5 milioane lei pentru programele privind sprijinirea IMM-urilor

Guvernul aprobă deblocarea sumei de 5 milioane lei pentru programele privind sprijinirea IMM-urilor (Foto: Shutterstock)

"Suma de 5 milioane de lei reprezintă cea de-a cincea tranşă deblocată în 2015, din fondurile ce urmează să fie repartizate de Guvern pe o perioadă de şase luni, în mod eşalonat, pentru programele destinate IMM-urilor", a anunţat, printr-un comunicat, Biroul de presă al Palatului Victoria.

Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri aplică stategia şi programul de guvernare în domeniile energetic şi resurselor energetice, întreprinderilor mici şi mijlocii, cooperaţiei şi mediului de afaceri, în concordanţă cu cerinţele economiei de piaţă şi pentru stimularea iniţiativei operatorilor economici, menţionează sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici