H&M va deschide pe 3 mai al 13-lea magazin al reţelei din România, în Electroputere Parc Craiova

Retailerul suedez H&M va deschide, săptămâna viitoare, un magazin în centrul comercial Electroputere Parc Craiova, ajungând astfel la 13 unităţi în România la un an de la intrarea pe piaţa locală.

313 afișări
Imaginea articolului H&M va deschide pe 3 mai al 13-lea magazin al reţelei din România, în Electroputere Parc Craiova

H&M va deschide pe 3 mai al 13-lea magazin al reţelei din România, în Electroputere Parc Craiova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Magazinul din Craiova, care va fi deschis pe 3 mai, are o suprafaţă de de 1.605 metri pătraţi, a anunţat retailerul.

Prima etapă a centrului comercial Electroputere Parc Craiova, deţinut de compania belgiană K&S Development, a fost finalizată la finele anului trecut şi este amplasata pe fosta platformă Electroputere.

H&M a deschis în aprilie un magazin în Atrium Center Arad şi va continua extinderea cu unităţi în Palas Iaşi, Promenada Brăila şi Iulius Mall Suceava.

Retailerul a intrat anul trecut pe piaţa românească cu o unitate în AFI Cotroceni, iar la sfârşitul anului avea 11 magazine pe piaţa locală.

H&M a realizat în România vânzări de 127 milioane de coroane suedeze (circa 14,3 milioane euro) în primul trimestru fiscal, încheiat pe 29 februarie, iar în 2011 vânzările au totalizat 267 milioane coroane suedeze (30,2 milioane euro).

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în Suedia 1947 şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Grupul H&M are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici