Hăhăianu a demisionat din Consiliul de Administraţie al Transelectrica, în locul lui fiind numit şeful OPSPI

Horia Hăhăianu a demisionat din Consiliul de Administraţie al Transelectrica, după ce a fost revocat din funcţia de director general, în februarie, la solicitarea premierului de la acea dată, Mihai Răzvan Ungureanu, în locul acestuia fiind numit provizoriu şeful OPSPI, Remus Vulpescu.

487 afișări
Imaginea articolului Hăhăianu a demisionat din Consiliul de Administraţie al Transelectrica, în locul lui fiind numit şeful OPSPI

Hăhăianu a demisionat din Consiliul de Administraţie al Transelectrica, în locul lui fiind numit şeful OPSPI (Imagine: SIlviu Matei/Mediafax Foto)

În CA, Hăhăianu avea calitatea de membru.

Administratorii companiei au numit vineri doi administratori provizorii, până la desemnarea noilor administratori de către AGA - Remus Dumitru Vulpescu, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), şi Dumitru Pîrvulescu.

Ministrul Economiei l-a revocat în februarie pe Hăhăianu din funcţia de director general al Transelectrica, la solicitarea lui Ungureanu, pentru proastă comunicare în privinţa resurselor de energie disponibile, în locul acestuia fiind numit Octavian Lohan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici