Harley-Davidson România vrea să vândă în acest an 55-60 de motociclete

Importatorul Harley-Davidson România estimează că va vinde în acest an 55-60 de motociclete, cu 10-15 unităţi mai multe faţă de 2010, a declarat vineri directorul de vânzări al partenerului constructorului american, Marcel Chiva.

311 afișări
Imaginea articolului Harley-Davidson România vrea să vândă în acest an 55-60 de motociclete

Harley-Davidson România vrea să vândă în acest an 55-60 de motociclete (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

El a spus că anul trecut compania a livrat 45 de motociclete, cu 20% mai multe faţă de 2009, şi că piaţa de profil a scăzut cu 60%.

Chiva estimează pentru acest an creşterea vânzărilor de motociclete, la nivelul întregii pieţe, cu 10%, ca urmare a începerii creditării din partea băncilor pentru achiziţia de motociclete.

De la începutul anului, Harley-Davidson România a vândut 12 unităţi.

Preţurile celor mai vândute modele variază în acest an între 13.000 euro şi 15.000 euro, iar anul trecut se situau la o valoare medie de 9.200 euro. Cel mai scump model din show-room-ul Harley-Davidson costă 32.000 de euro, fără TVA, iar cel mai ieftin 7.400 euro. Preţurile nu includ TVA.

Harley-Davidson România este parte a companiei Automotive Trading Service, deţinută de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici