Hotărâre favorabilă CNAIR în disputa din instanţă cu o companie de construcţii

În data de 22 nov. Tribunalul Arbitral a emis hotărârea arbitrală finală în litigiul dintre Salini Impregilo SpA, în calitate de reclamantă şi CNAIR, în calitate de pârâtă în procesul pentru contractul ce priveşte lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu, informează compania de drumuri.

191 afișări
Imaginea articolului Hotărâre favorabilă CNAIR în disputa din instanţă cu o companie de construcţii

Hotărâre favorabilă CNAIR în disputa din instanţă cu o companie de construcţii

Astfel, Tribunalul Arbitral, a respins reclamantei pretenţii în valoare de aproximativ 258.000.000 lei din totalul pretenţiilor care s-au ridicat la valoarea de 260.006.276,51 lei.

În plus, Tribunalul a admis cererea reconvenţională a CNAIR pentru plata de către Salini Impregilo SpA a sumei de 90.718.740 lei, reprezentând penalităţi de întârziere, astfel cum sunt prevăzute de dispoziţiile Sub-Clauzei 8.7 [Penalităţi de Întârziere] din contractul semnat între părţi.

Salini Impregilo este compania care a construit lotul 3 al Autostrăzii Orăştie - Sibiu, cunoscută drept „autostrada surpată”, companie cu care CNAIR se judecă din 2015.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cnair,
instanţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici