House of Art şi Levis au intrat în insolvenţă

Tribunalul Bucureşti a numit Casa de Insolvenţă Transilvania administrator judiciar pentru companiile Staff Collection şi Corssa, care operează în România reţelele de magazine House of Art, Fox, Levis şi Eponge.

1416 afișări
Imaginea articolului House of Art şi Levis au intrat în insolvenţă

House of Art şi Levis au intrat în insolvenţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis cererile Staff Collection şi Corssa de deschidere a procedurilor de insolvenţă pentru propriile societăţi. (...) Casa de Insolvenţă Transilvania va analiza în perioada următoare activitatea Staff Collection şi Corssa şi va lucra alături de conducerea companiilor pentru a contura cel mai bun plan de reorganizare. Obiectivul procesului de reorganizare este continuarea activităţii comerciale a Staff Collection şi Corssa pe piaţa românească într-un mod solid şi sustenabil", se arată într-un comunicat al administratorului judiciar.

Reprezentanţii casei de insolvenţă menţionează că insolvenţa unei firme nu înseamnă neapărat eşecul afacerii, fiind posibilă relansarea acesteia cu condiţia unui plan de reorganizare adecvat şi începerea procedurilor la momentul potrivit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici