Hugh Hefner vrea să preia toate acţiunile Playboy şi să delisteze compania

Omul de afaceri american Hugh Hefner vrea să preia acţiunile pe care nu le deţine şi să delisteze Playboy Enterprises, printr-o tranzacţie care evaluează compania la aproximativ 185 de milioane de dolari.

27 afișări
Imaginea articolului Hugh Hefner vrea să preia toate acţiunile Playboy şi să delisteze compania

Hugh Hefner vrea să preia toate acţiunile Playboy şi să delisteze compania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hefner a oferit un preţ de 5,5 dolari pe acţiune, cu circa 40% mai mult faţă de cotaţia de 3,94 dolari din închiderea şedinţei bursiere de vineri, a anunţat luni, Playboy Enterprises.

Acesta deţine deja 69,5% din acţiunile Clasa A şi 27,7% din cele Clasa B. Clasificarea acestora se face în funcţie de drepturile de vot. În majoritatea cazurilor, titlurile Clasa A oferă deţinătorului mai multe drepturi de vot decât cele Clasa B.

Finanţarea va fi asigurată de compania Rizvi Traverse Management, partenerul lui Hefner în această tranzacţie.

Hefner nu este interesat de vânzarea companiei sau o fuziune, a anunţat Playboy Enterprises.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici