#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Idei pentru ieşirea României din criză, de la managerul unei firme cu peste 4.000 de angajaţi

  • Statul ar trebui să se împrumute, iar banii obţinuţi să îi învestească în proiecte mari
  • Ar fi momentul potrivit pentru realizarea unor proiecte legate de infrastructură
  • Diaspora ar trebui să plătească taxe şi în România, crede Vladimir Sterescu
706 afișări

Dacă eşti un antreprenor de succes trebuie să ai şi soluţii pentru criză. Multe idei care îţi ajută compania pot fi folosite şi în strategia economică a ţării. Vladimir Sterescu, director general al celui mai mare call-center, cu peste 4.000 de angajaţi, are popriul plan de salvare pentru ţară, din calea crizei financiare. 

VLADIMIR STERESCU, director general CGS:  Cred ca statul ar trebui să se împrumute masiv. Statul ar trebui să vină cu nişte planuri foarte bine conturate, planuri pe termen lung, planuri de investiţii. Cred că este momentul de a da drumul la proiecte de infrastructură, proiecte de autostrăzi, proiecte de spitale. Cred ca aceasta presiune de pe umerii contribuabilor ramasi in tara trebuie suplimentata cu venituri ce provin si de la compatriotii nostri care muncesc in strainatate. Cred în continuare că digitalizarea este cheia eficienţei proceselor despre care am vorbit pana acum.

Pentru că se aşteaptă la o creştere a şomajului, Vladimir Sterescu crede că va exista şi forţă de muncă, pe termen mediu şi lung, care nu va fi la fel de scumpă ca până acum. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici