IKEA înregistrează vânzări în creştere. Care sunt cele mai vândute produse

  • Primul magazin IKEA din România a fost inaugurat pe 21 martie 2007
  • Magazinul Ikea din Băneasa este al 253-lea deschis în a 35-a ţară.
  • În 2019, IKEA a avut vânzări de peste 160 de milioane de euro.
935 afișări
Imaginea articolului IKEA înregistrează vânzări în creştere. Care sunt cele mai vândute produse

În anul 2012, s-au vândut aproximativ 11 milioane de produse, cu o valoare totală de aproximativ 90 de mil. de euro, iar în 2019, IKEA a avut vânzări de peste 160 de milioane de euro.

Cele mai vândute produse au fost preparatele IKEA. Chifteluţele suedeze sunt în fruntea clasamentului cu peste şase milioane de bucăţi. Articolele de mobilier au înregistrat 62,4% şi accesoriile au avut vânzări de 37,6%. Familia de mobilier pentru dormitor HEMNES cu 29.452 de piese şi seria de lenjerii de pat NATTJASMIN cu 68.871 bucăţi au fost cele mai populare în categoriile menţionate.

De curând, grupul suedez a declarat că vânzările revin pe creştere în acest an, după ce criza coronavirusului a stimulat interesul cumpărătorilor de a cheltui mai mult pentru amenajarea locuinţelor, o tendinţă care crede că va continua şi în viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici