IKEA România va avea un nou manager. Oprişan va conduce un proiect de cercetare la nivel de grup

IKEA România va fi condusă de la 1 octombrie de noul retail manager pentru Europa de Sud Est al retailerului suedez de mobilă şi decoraţiuni, în condiţiile în care Cornel Oprişan, fostul manager la nivel local, va avea responsabilităţi privind un proiect global de cercetare, tot în cadrul grupului.

706 afișări
Imaginea articolului IKEA România va avea un nou manager. Oprişan va conduce un proiect de cercetare la nivel de grup

IKEA România va avea un nou manager. Oprişan va conduce un proiect de cercetare la nivel de grup (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

"După 8 ani în care a condus operaţiunile IKEA România în calitate de Retail Manager, Cornel Oprişan a acceptat o nouă provocare în cadrul IKEA Group. El va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems:Multi-channel transformation, în cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform", arată compania, într-un comunicat.

Noul retail manager pentru IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croaţia, Serbia şi Slovenia, este Stefan Vanoverbeke. Anterior, el a ocupat aceeaşi funcţie la IKEA Franţa.

Vanoverbeke va conduce operaţiunile de retail din cele patru ţări, se va implica direct în planurile de extindere şi va colabora îndeaproape cu echipa de management existentă.

În ceea ce priveşte România, Vanoverbeke va prelua în totalitate conducerea companiei, de la 1 octombrie, când Cornel Oprişan va fi numit în noua funcţie.

"Am trecut prin multe de la deschiderea magazinului de acum opt ani şi chiar înainte de asta, din 2005, de când am devenit primul angajat IKEA România. După ce am fost Retail Manager în România pentru o perioadă atât de lungă, cred că a venit momentul să mă alătur unor noi oportunităţi în cadrul IKEA Group", a spus Oprişan.

Primul magazin IKEA din România a fost deschis în 2007, în Bucureşti. Grupul a obţinut în august certificatul de urbanism pentru cel de-al doilea magazin, care urmează să fie dezvoltat pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici