Immochan: Sunt prea puţini retaileri în România. Trebuie să atragem nume noi

Proprietarii de malluri ar trebui să facă eforturi mai mari pentru a atrage noi lanţuri comerciale pe piaţa locală, de unde în ultimii ani au dispărut reţele precum GAP, Esprit, Debenhams, Sprider Stores sau Kiabi, apreciază Tatian Diaconu, managing director al Immochan România, divizia imobiliară a grupului francez Auchan.

512 afișări
Imaginea articolului Immochan: Sunt prea puţini retaileri în România. Trebuie să atragem nume noi

Immochan: Sunt prea puţini retaileri în România. Trebuie să atragem nume noi (Imagine: Ovidiu Radu/Mediafax Foto)

 Immochan se pregăteşte să deschidă în primăvara anului viitor două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov (platforma Tractoru) în urma unor investiţii cumulate de circa 120 mil. euro.

„Din calculele noastre, în Ro­mâ­nia sunt în prezent în jur de 200 - 220 de chiriaşi cu aco­perire na­ţio­nală, iar noi în pro­iectul de la Bra­şov avem 130 de spaţii. Dacă îi dai de­opar­te pe cei care nu sunt în ex­pan­siune şi pe cei care au deja un ma­gazin în Braşov, îţi dai seama că tre­buie să sem­nezi cu toţi ceilalţi şi să mai aduci şi alţi retaileri din afară pen­­tru a umple mallul“.

Citeşte mai multe despre retailul din România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici