În Grecia este atât de rău încât tinerii se mută înapoi cu părinţii

Să te muţi din casa părintească echivalează cu un ritual de trecere la maturitate. Să te muţi înapoi cu părinţii înseamnă disperare. În acest moment, Grecia se confruntă exact cu acest fenomen, scrie Bloomberg.

5546 afișări
Imaginea articolului În Grecia este atât de rău încât tinerii se mută înapoi cu părinţii

În Grecia este atât de rău încât tinerii se mută înapoi cu părinţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul celor care nu-şi mai permit să deţină propria locuinţă creşte puternic din 2010, când Grecia a intrat în criză.

Procentul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani care locuiesc cu părinţii a urcat la 63,5% din total, potrivit Eurostat.

Mai mult de jumătate din grecii cu vârste între 25 şi 34 de ani locuiesc cu părinţii.

Citeşte mai multe despre efectele crizei din Grecia pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici