În primele opt luni, producţia de autoturisme a ajuns la 286.038 unităţi. Uzina cu cele mai multe maşini noi

Producţia de autoturisme în România în primele opt luni ale anului 2021 se situează la un volum de 286.038 unităţi, anunţă ACAROM – Asociaţia Constructorilor de Automobile din România.

441 afișări
Imaginea articolului În primele opt luni, producţia de autoturisme a ajuns la 286.038 unităţi. Uzina cu cele mai multe maşini noi

În primele opt luni producţia de autoturisme a ajuns la 286.038 unităţi. Uzina cu cele mai multe

În perioada iulie-august 2021, au fost produse în România un număr de 49.375 autoturisme.

Dintre acestea 27.061 unităţi au fost produse în uzina Dacia de la Mioveni şi 22.314 unităţi au fost produse de uzina Ford de la Craiova.

În perioada ianuarie – august 2021 Dacia a produs 172.576 unităţi, iar Ford 113.462 unităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici