Încă o lovitură pentru călători. Un alt operator aerian îşi anulează zborurile

Cea mai mare repatriere pe timp de pace este cauzată de eşecul unei companii aeriene din Regatul Unit, potrivit informaţiilor publicate în presa internaţională, scrie Business Magazin.

3115 afișări
Imaginea articolului Încă o lovitură pentru călători. Un alt operator aerian îşi anulează zborurile

Încă o lovitură pentru călători. Un alt operator aerian îşi anulează zborurile

Reprezentanţi ai KPMG au anunţat că Monarch, care este cel mai longeviv operator aerian al Marii Britanii, a fost plasat în administrare speecială şi toate viitoarele zboruri din şi spre Regatul Unit ale acestuia au fost anulate şi nu vor fi reprogramate. Autoritatea Aeronautică Civilă a anunţat că a lansat un program prin care să-i aducă pe clienţii Monarch înapoi în Regatul Unit în următoarele două săptămâni cu 30 de avioane charter.

Toţi pasagerii (circa 110.000) care au zburat spre diverse destinaţii cu Monarch vor fi aduşi înapoi fără să plătească ceva în plus; totodată, ei nu trebuie să îşi scurteze şederea programată, potrivit autorităţii. Totuşi, 300.000 de viitoare rezervări au fost anulate.

Clienţii afectaţi de prăbuşirea companiei au fost somaţi să verifice website-ul monacrch.caa.co.uk pentru sfaturi suplimentare şi informaţii referitoare la zborurile de întoarcere în Regatul unit. Site-ul oferă totodată informaţii pentru pasagerii care şi-au făcut rezervări viitoare, dar nu au părăsit încă Regatul Unit.

Monarch are sediul central pe aeroportul London Luton. Compania a fost fondată în 1968 şi operează de pe patru alte baze din Regatul Unit: London Gatwick, Manchester, Birmingham şi Leeds Bradford. Monarch operează pe mai mult de 40 de destinaţii din toată lumea.

CITEŞTE CONTINUAREA PE BUSINESS MAGAZIN

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici