Încă un mare retailer DISPARE din România: Magazinele XXL Mega Discount se transformă în centre comerciale

Procesul de reorganizare a celor şase magazine XXL Mega Discount va fi gata la finalul anului, când galeriile comerciale vor fi ocupate. Totuşi, ancorele, respectiv magazinele Penny Market, se vor inaugura în următoarele luni.

8827 afișări
Imaginea articolului Încă un mare retailer DISPARE din România: Magazinele XXL Mega Discount se transformă în centre comerciale

Încă un mare retailer DISPARE din România: Magazinele XXL Mega Discount se transformă în centre comerciale (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Magazinele de tip discount Penny Market vor ocupa circa 40% din suprafaţa totală a fostelor magazine XXL Mega Discount, restul urmând a fi ocupat de alţi chiriaşi. Grupul german negociază în prezent pentru a completa mixul de chiriaşi. 

Ancorele, respectiv magazinele Penny Market vor fi deschise în perioada următoare, pe rând. Până la finalul anului ar urma să se ocupe şi celelalte spaţii.

Un magazin XXL Mega Discount măsura între 2.000 şi 2.500 mp, potrivit celor mai recente date ale ZF. Prin comparaţie, un magazin clasic Penny Market are circa 800 mp. Astfel, magazinele vor fi restructurate după modelul galeriilor comerciale care au ca ancoră de regulă un magazin de tip hipermarket.

Citeşte continuarea pe Ziarul Financiar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici