Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut vineri la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut la 3,09% vineri, faţă de valoarea de 3,10% înregistrată în şedinţa anterioară de miercuri, potrivit datelor BNR.

115 afișări
Imaginea articolului Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut vineri la 3,09%

Indiciele ROBOR la 6 luni s-a depreciat de asemenea vineri, la de 3,18% faţă de valoarea înregistrată miercuri de 3,19%.

ROBOR este rata dobânzii în funcţie de care băncile oferă îşi oferă împrumuturi între ele sub formă de depozite în lei. Practic ROBOR este rata cu care o anumită bancă va credita o alta.

IRCC înlocuieşte ROBOR la stabilirea dobânzilor plătite la creditele acordate consumatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici