Indonezia a ridicat interdicţia privind exportul de ulei de palmier

Indonezia este cel mai mare exportator de uleiuri vegetale din lume.

161 afișări
Imaginea articolului Indonezia a ridicat interdicţia privind exportul de ulei de palmier

Indonezia a ridicat interdicţia privind exportul de ulei de palmier

Indonezia, cel mai mare exportator de uleiuri vegetale din lume, a eliminat o interdicţie privind exporturile de ulei de palmier, o decizie care a adus un sentiment de uşurare pe pieţe, după ce războiul din Ucraina a blocat livrări vitale, potrivit Bloomberg.

Embargoul Indoneziei a reprezentat unul dintre cele mai importante acte de protecţionism alimentar de la invadarea Ucrainei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
indonezia,
ulei,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici