ING a decis numirea Marianei Gheorghe în Consiliul de Supraveghere al grupului

OMV Petrom a anunţat, miercuri, că directorul general al companiei, Mariana Gheorghe, face parte de la începutul săptămânii din Consiliul de Supraveghere al ING Groep.

176 afișări
Imaginea articolului ING a decis numirea Marianei Gheorghe în Consiliul de Supraveghere al grupului

ING a decis numirea Marianei Gheorghe în Consiliul de Supraveghere al grupului (Imagine: Mediafax Foto / Adrian Cojocaru)

Potrivit sursei citate, numirea ca membru a fost adoptată în cadrul Adunării Generale anuale a ING Groep, din data de 11 mai, după obţinerea tuturor aprobărilor corporative şi de reglementare, inclusiv a aprobării Băncii Centrale Europene.

Mandatul Marianei Gheorghe a fost acordat pentru o perioadă de patru ani.

"În urma numirii doamnei Gheorghe în această funcţie, OMV Petrom va beneficia de expunere suplimentară la standardele internaţionale de guvernanţă corporativă. OMV Petrom va beneficia în continuare de implicarea deplină a doamnei Gheorghe, care va dedica suficient timp companiei OMV Petrom, având în vedere numărul de întâlniri la care va lua parte în viitorul angajament profesional, precum şi planificarea în avans a acestora", a precizat compania.

În martie, ING Group a anunţat că propune cooptarea Marianei Gheorghe având în vedere experienţa sa bogată în domeniul financiar şi comercial.

Mariana Gheorghe este CEO al OMV Petrom din iunie 2006.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici